Oct 20, 2010

Jom Qurban di Ulu Kota, PakanInsyaallah, bersempena dengan kedatangan Hari Raya Aidil Adha atau lebih dikenali dengan Hari Raya Qurban, Bintulu Iqra Center (BIC) dan Yayasan Amal Malaysia Cawangan Sarawak (AMAL) akan mengadakan majlis Qurban dan Akikah di Sarikei dan Penempatan Saudara Kita, Ulu Kota, Pakan. Program ini adalah hasil dari penyertaan individu-individu dari Miri, Sarikei dan terutamanya dari Bintulu.

Sehubungan dengan itu, bagi pihak penganjur, Bintulu Iqra Center ingin mengajak seramai mungkin masyarakat untuk turut serta dalam program ini nanti. Anda boleh menyertai untuk mengambil bahagian dalam Qurban atau Akikah. Anda juga boleh menyumbangkan makanan, pakaian, sumbangan wang ringgit atau boleh juga menyumbangkan (meminjamkan) pacuan empat roda untuk kegunaan rombongan ke sana.

Berdasarkan perancangan semasa, para peserta dari Bintulu akan bertolak pada malam 19 November 2010 (Jumaat). Oleh itu, bagi sesiapa yang berminat, anda bolehlah menghubungi nombor yang dipaparkan didalam poster.
Semoga segala usaha kita ini mendapat keredhaan dan rahmat dari Ilahi.

0 Komen:

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons